Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

 

 

Mina händer darrar

när du Äntligen låter mig ta på dig

 

Ögonen tåras

när du låter mig se

på dig

på riktigt

för första gången

 

Mitt hjärta brister

nästan

av glädje

när du Äntligen

låter mig älska dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-09-14 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*