Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske klarar vi oss

 

 

Kanske kan vi klara oss

utan varandras händer

kanske kan vi klara

oss utan närheten

från varann

 

kanske kan du klara dig utan mig

kanske kan vi klara oss utan

varann

 

Men jag vill verkligen inte släppa dig

vill inte klara mig utan dina händers omslut om mina

jag vill inte klara mig utan dina armar runt mig

utan ditt hjärta bultande vid mitt öra

när jag ser på dig i din sömn

lyssnar efter om någon så underbar som du

verkligen kan vara sann

 

Jag vill inte klara mig utan

innan jag ens fått hålla om dig

innan vi dragit vår kärlek

från dröm

till sanning




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*