Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i mina ciggaretter

 

 

Mina ciggaretter bolmar moln

ut i den kyliga luften

försöker sluta upp

med att tänka på dig

men klarar det inte

 

så nu lossas jag istället

att för varje tanke

om dig när jag röker min ciggarett

så förvinner du med röken

 

Nu sitter jag här

och har rökat upp

tio paket

 

men du

finns ännu kvar inuti mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*