Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjliga känslor

 

 

Du säger med sträva ord

att jag ska Visa

min känslor för dig

men hur jag än gör

så är det aldrig nog

för dig

 

Om du vill att jag ska förändras

så mycket

så kan du omöjligt

älska Mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*