Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåbar

 

 

Jag längtar efter en man

nej mer en staty

onåbar

där han sitter

högt upp på kullen

trygg

i sin kungatron

 

Jag har höjdskräck

och du vägrar klättra ner

och hämta mig

 

Väggen är brant

och jag försöker

men mina försök

och längtan

når inte till toppen av ditt isberg




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*