Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och rädd

 

 

Skakad

tänderna rasslar

gnisslande galenskap

om sin emaljer

tungan fatjas suddendeath

med mandlarna

och får mig att klökas

allt går uppror

i synen av dig

 

Skakad, ensam och rädd

lägger jag mig sedan till söms

i min egen stenlagda bädd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-09-15 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*