Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sitt nät

 

 

Ögon tvinnar in mig i sitt nät

lovar om nyanser

målar dem i helt annorlunda

färger

 

Starkare och tystare

mörkare och ljusare

jag vet inte hur

men plötsligt

ser allt helt annorlunda ut

 

Ögonen ser på mig brännande

tills jag förstår

innebörden

av min fångenskap




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-15 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*