Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en order! skriker sadisten

 

 

Du är befälhavaren

jag soldaten

 

Alla skjuter alla

i det kalla kriget

och du skriker ilskna ordrar

åt oss

för feg för att

blotta dig själv

bland blodet

 

Gå ut!

morrar du

du vill se mig blöda

din sadistiska fan!

 

Jag går ut på gatan

stannar blixstilla

alla tystnar

ingen vågar sig på att skjuta

de är rädda för att Gud

ska straffa dem

om de hjälper mig på vägen hem

 

de vill inte att han skall

straffas

mer än vad han redan gör

för min existens

 

Fiendet skjuter

Ditt ansikte

skymtas bakom

geväret

 

En kniv skär någon brutalt

det är du som håller i den

 

Skjut miiiig!

ropar jag

och skjuter ner väggarna

mellan oss

alla

De ser på mina viftande händer

och skjuter blanka skott

mot min panna

Varför kan ingen döda mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-09-15 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*