Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så en stjärna lossnar

 

 

Om så en stjärna slutar blinka

lossnar

och faller från nätet

den virvlar i

så ska jag inte bry mig

utan fortsätta att

konversera

med

 

min själ

som pratar killproblem med mig

vi är bästa vänner

 

viskar i vindens öra

Mín stjärna finns hos dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-15 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*