Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångsynt vänskap

 

 

Sittande i ett hörn

säger han

att han bedömt oss alla

hans trängda syn

skiftar färger i hans hud

 

Sittande i sitt rum

liggande på sängen

säger han

sina bestämda ord

Jag behöver ingen annan!

 

Men en gång kommer tårarna att komma

och då kommer jag vara där

att torka tårarna

och kramar om barnet inom honom

 

Vänskapen kan sin sak

det gäller bara för oss

att stanna vid dess sida




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 131 gånger
Publicerad 2006-09-15 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*