Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av dem

 

 

Kunde jag någonsin

trampa i dina spår

utan att bränna mig

vägen är smal

som ett finger

och brant som en spegel

 

Klagosånger om följeslagarna

som trippar vid din sida

har jag lyssnat till

många gånger

själv får jag gömma mig

i din skugga

för att följa med

 

Du klagar över dina följeslagare

 

men jag är en av dem

 

visste du det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-09-15 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*