Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster

 

 

Många röster talar till mig

 

varenda en påminner om dig

 

Min stackars unge

kommer du någonsin att bli född

Ingen vill ju ha din mamma

så vem ska jag tvinga att bli din pappa

de vill det mycket mindre än jag

att få barn

 

Många röster talar till mig

samtidigt

i mun på varann

står de och smackar

ploppar med munnen

hånar mig

 

men trots det

kommer jag inte att slänga ut dig

 

Du betyder alltför mycket för mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-15 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*