Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta att jag kommer försent

 

 

Tomma gångar

tar sin början och slut

inuti ditt hjärta

när det gäller kärleken

du leker och hånar

struntade i mig

trots att du visste att jag tråna

 

Ska tänka på det

säger du

jag säger

jag bryr mig inte längre

du håller mig på halster

du dödar dina chanser

 

stora blev små

du kan ge dig av

chanserna finns knappast

kvar längre ändå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*