Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU existerar inte längre

 

 

Din kropp

har många sidor

att vända på

Ditt ansikte

har många ansikten

att blotta för världen

Ditt hjärta

existerar inte längre

 

Dina lungor andas endast

kalluft, isiga vintrar välter

omkring där i

 

Den som Var DU finns inte längre

istället kom ansiktsmaskerna fram

jag saknar ditt riktiga ansikte

 

men jag måste glömma dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*