Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå...

sammanblandad
näst intill upplöst

som älvens vatten
vid mynningen

en liten stund
ett eget skikt
en egen sälta

därefter omöjlig
att utskilja

och ändå
tror jag mig veta
vem jag är




Fri vers av Anders P VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-15 10:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken underbar beskrivning!!! Sällan man läser så fina saker om den djupaste identiteten!
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP