Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, det är inte en fästing, det är bara jag


Bara jag som bitit mig fast

och jag suger inte blod

bara kraft






Övriga genrer av Mareld
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld