Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag blir Tilda den vilda 4 år.


Det står en cykel i hallen


en alldeles ny och röd liten cykel
på pakethållaren ligger ett paket
däri, en röd cykelhjälm


ser mig omkring och känner att

\"Jag bor inte längre här\"

fick inte plats



och i hallen står en ny liten cykel




Övriga genrer av Mareld
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:51



Bookmark and Share


    Xena
Bara så fin... sorglig... på nåt vis
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld