Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast det gör ont

fast det gör ont och värker och svider

fast jag får svårt att andas

och du fortsätter att pressa kudden över mitt ansikte

fast jag skulle kunna skrika och göra dig riktigt illa

fast jag vet att du svikit mig förut

fast du visat att du inte går att lita på




så är det ändå snart

1 november




Övriga genrer av Mareld
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld