Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör vad du vill, men stjäl inte mina ord!

Gör vad du vill!


Klipp sönder mina kläder
jag vill ändå gå naken mest


Ta vad du vill!

Ta mina skivor
min själ dansar ändå bäst i euforisk otakt


Säg vad du vill!

Slå alla verbala uppercuts du kommer på
tinitusen överröstar ändå det mesta


men att du läser mina ord och tror att du ser min själ


...








Övriga genrer av Mareld
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-15 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld