Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandlös hagga

en tand
bara gick sönder...

dom vill dra ut den
kvar blir en glugg

meeeen den är ju så långt inne
inte kommer den att synas...

nähä...
men jag VET
den är borta
gone

sen som om det inte är nog
att jag grympt skall stympas
så ska jag dessutom
betala för det




Fri vers av Xena
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-09-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena