Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt.

Dä ä att tur att
ônn ä söt såm ônn ä
fôr nu tappa ja burken
mä såkker ôvver gôllve.
De säjjer att dä ä
nôgga mening mä allt
så dä va nog
bossen där ôpp
såm tykkt ja va söt
så dä räkkt.




Fri vers av raggnarr
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-09-15 15:11



Bookmark and Share


    Bim
Ja eller också tyckte han du skulle ha litt å förtreta mä å sop..
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr