Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda

 

 

Alla blå människor

är egentligen röda

 

sinnen blandade

mellan

ilska

och kärlek

 

En Extremt farlig

röra

 

Det stör mig

det röda




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*