Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pojke

 

 

Där sitter en pojke

en kille egentligen

han lutar sitt guldbeklädda

huvud

mot sin hand

 

och jag undrar

hur hans liv varit

vad som fått honom

hit

att sitta

på en fullmättad buss

med nedsänkt huvud

 

Kan inte låta bli att undra

 

bussen stannar och han

kliver av

jag hinner inte ens se hans

ansikte




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*