Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökendiamant

 

 

Vi

är ett hav av stenar

en ökenäng av brunjord

 

Diamanten

den som vilar vid

vattenbrynet

det

är Du

 

glittrande i ökensolen

visar du alla dina sidor

 

Jag ligger i en sjukligt

omöjlig ställning

någonstans

långt bort

från dig

 

jag var aldrig ens

i närheten




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*