Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågel

 

 

Fri som en fågel

svävande uppe

vid kanten

av solen

 

testar dina vingar

dess möjligheter

är begränsade

oändligheter

 

När du ler

lyser du upp

mitt mörker

men det var även du

som skapade det

från början

 

Men ingen når dig

du flyger

 

fri som en fågel

iskyn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*