Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krossar mig

 

 

Spottet fräter

mina ögon blinda

skymtar ditt ansikte

mellan dimmsynen

får mig att blöda

 

ser på dig

du håller mitt hjärta

under skosulan

 

Jag ber dig att känna något!

vad som helst

kärlek vänskap.... hat

att du ska känna något för mig

 

men du skrattar endast

fäster blicken vid mig

och krossar

mitt hjärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:32



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
"men du skrattar endast..."

...så klockrent!
2006-09-16

  Rosen VIP
Du håller mitt hjärta
under skosulan,, starka ord, berör
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*