Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla andra

 

 

Du ringer min syster

inte mig

du ler mot din kompis

skjuter isvibbar mot mig

 

Du pratar med andra

skriker åt mig

 

Du respekterar andra

förnedrar mig

 

Du vet väl att

 

Man skall behandla andra

som man själv vill bli behandlad

 

vad hade du sagt om jag

behandlat Dig

som du behandlar mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-09-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*