Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag HATAR HATAR HATAR!

 

 

Jag HATAR honom!

mer än livet självt

 

Döden

jag VÄLKOMNAR den!

lika hett

som helvetets eldar

önskar jag att bara bli lämnad ifred

I vila tills döden funnit mig

 

Han utplånar mig!

likt vatten utplånar glöden

på min ciggarett

 

Må han plågas

så som jag plågats för honom!

 

Orden ger inte mina känslor rättvisa

INGEN kan förstå!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-15 23:02



Bookmark and Share


    NoMi F
Så mycket arg finns här
gripande text
känslan sitter där
när jag läser
2006-09-16

  Christian_H
Jag kan förstå.
Mörkt.
Tyvärr möts ens liv av inte alltid ljusa stunder.
Kämpa på.
Du klarar det.
2006-09-16

    Bim
Nej ingen kan förstå.
däremot kan man läsa
och rekomendera
att den som känner så här
skulle passa på att spara
energin,eller varför inte
slå sönder bästa tekannan,eller bli förbannad på mig??!!
Hälsn.Bim
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*