Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförstånd

vad är logiken
med skitsnack
bakom ryggen

och var finns förståelsen
eller det ni säger att ni har


varför så brudig?

och var hamnar jag
mitt i det här
där jag så uppenbart
inte passar in




Fri vers av annikan
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-09-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan