Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte meningen

glömde dig nästan igår
jag glömde nästan oss

(förlåt)

men kom på det igen på kvällen

då tänkte jag på dig

(hur skulle jag kunna avstå?)

i flera timmar
oavbrutet




Fri vers av annikan
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-09-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan