Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett liv

 

 

I ett mörker

svartare än kol

där vartenda steg

kan få dig att falla

handlöst i bottenlösa hål

 

I en kropp

blekare än spöken

en borg

grotesk och alldaglig

där vartenda andetag

är en plåga

 

I en existens

gråare än himlen

mellan vind och regn

 

I ett liv

där önskan sträcker sig

långt från livet

 

bort till döden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-09-16 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*