Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar hand om dig



Ljusa slingor av hår
på ett litet ansikte
En alldeles främmande människa
som blivit till
i en värld av krossade drömmar

Jag ska ta hand om dig lilla vän.




Fri vers av Sway
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-16 10:24



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert, ömsint, fint
2010-01-13

  Ranja Bjurman
Åhh! Jag KÄNNER kärleken!
.. och skulle vilja ha dig som mamma!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway