Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende av stearin

 

 

Ett svart ljus brinner

lågan flammar runt

i vinden

vindstilla pustar

kröker mina läppar

 

Greppar ljuset

sväljer dess lösgjorda stearin

låter det skölja genom kroppen

rena

målar upp

ett nytt ansikte

med det

 

Ler falskt

och låter stearinen

torka

 

i ett fejkat leende




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-16 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*