Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig -Haiku

 

 

Jag tror ännu

på dina ögon

 

det är din mun

jag inte litar på




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-16 11:43



Bookmark and Share


  The Stargazer
En fin liten dikt, men inte på något sätt en haiku.
2006-09-23

  Vitsippa
Åååh :) BRA! :D*
2006-09-17

    Bodil Sandberg
Sicken mysig haiku !
2006-09-16

  Josefine
Haha, mycket bra. (:
2006-09-16

    Camillaa
RIKTIGT SNYGGT !
älskar när du sätter orden
så det verkligen känns i hjärtat!
FAVOORIIIT
/ C
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*