Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtetrådar

 

 

Kroniska ryckningar

belägrar mitt hjärta

ryckningar som får tiden att stanna

för mig

 

för er fortsätter

livet precis som alltid

innan

ni ser inte mina hjärtetrådar

hur de sliter och slänger

 

ni ser inte hur Llivet

rycker Livet ur min söndermanglade kropp




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-16 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*