Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina bästa! :) Kommentera väldigt gärna!


You and me..?

Jag smyger bakom dig genom en stor grön äng full med blommor.
Du står under det stora äppel trädet som blommar i full fart.
Du har en vacker siden vit klänning på dig som leker i vinden.
Vinden leker med ditt blonda hår som fladdrar i den.
Du tittar efter mig.
Jag kramar om dig snabbt. Du rycker till av överraskning men förstår snabbt att det är jag. Du vänder dig om.
Jag tittar djupt i dina vackra blågråa ögon och rycker till av överraskning.
Djupt där inne bakom all falska fasad finns det ärr efter sår och sorg och ilska.
Jag kramar om dig hårt. Utan någon tanke att släppa dig.
Jag vill stå där och krama dig i all evighet och låta allt som sker omkring oss ske. Du kramar tillbaks men släpper. Jag tittar på dig.
Inte tänker du lämna mig här? Utan en liten kram till och en till.
Men du tittar på mig med dina ögon. Och jag förstår. Du tänker gå där i från men inte utan mig.
Jag ler. Du ler ditt fina leende. Du erbjuder din hand och jag lägger min hand i din. Och känner mig fullkomligt trygg från allt i världen.
Ingen, absolut ingen, ska få spritta oss.
Det är bara

du
&
jag
här




Fri vers av dikternas_miia
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-09-16 19:16



Bookmark and Share


  mr_soft
mm jättefin väldigt romantisk....
2006-09-22

  The Third Poet
Wow, vet inte om det e din bästa men detta är ett WOW, underbart skrivet, du skrev dem känslor som aldrig kom ur mina läppar :)
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia