Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur blev du så fin?


Du bara ger


osjälvisk
helt osjälvisk

hur orkar du?

förstår du inte?

(se dig i spegeln - du skimrar)

jag vill att du tar för dig
jag vill att du kräver
jag vill att du vågar
jag vill att du älskar dig

jag vill...

åhhh

jag vill

ha

dig




Övriga genrer av Mareld
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-09-16 20:22



Bookmark and Share


  TiVa
Jag känner också en sådan.. *drömmer*
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld