Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en del av mig

sa farväl till dig
inte helt och hållet
bara en del av mig
den del som inte orkar med
alla krav
egentligen
på sätt och vis
älskar jag ju dig
lider med dig
du som inte förstår
hur kunde jag
ändra mig så
och gå min väg
det har ju inte
med dig att göra
inga svagheter hos dig
bara brister hos mig
jag måste få vara ensam
om att reda ut
hur kan du förstå
det jag inte förstår
det är ju sådan jag är
hade jag inte varit sådan
hade jag heller aldrig
bjudit in dig
i mitt liv




Fri vers av Nic
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-09-16 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic