Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urholkat skal

 

 

Som om jag just sprungit

ett 3000000000 meterslopp

ligger jag här

utmattad på marken

på en bädd av spikar

skärande in i min kropp

sakta

 

alltför sakta

 

Förnedrad

försöker jag

lämna all den förtvivlan livet

gett bakom mig

 

Du har urholkat mig

på allt som var bra

 

det som finns kvar

förtjänar inte ens en kannibalist

eller helvetesbarn att ha

 

Ingen förtjänar ett problembarn

som jag

halvdött och tomt

trots denna oändliga smärta

dessa tårar som trycker

bakom vartenda organ

i min kropp

äter sig igenom

tills inget finns kvar

 

Då lämnar han mig

ensam kvar

endast

 

som ett urholkat skal




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 135 gånger
Publicerad 2006-09-17 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*