Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sj*l*fönster

 

 

Regnet öser ner där utanför fönstret

båda ser vi

nästan

samma sak

 

men det är inte ens i närheten

egentligen

 

Regnet forsar vattenfall

där inuti huset

plöjer vartenda motstånd

det snuddar vid

 

Regnet dränker där

utanför och

inuti

 

Det är mina själsögon du ser

så tragiskt uti




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 135 gånger
Publicerad 2006-09-17 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*