Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjer

 

 

Dragna linjer

utmättade av Gud

suddas aldrig ut

 

Inte utav mina krampaktiga

steg mot tavlan där

suddtrasan brinner

den hinner brinna upp

innan jag ens

 

hunnit fram

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-09-17 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*