Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smekande luft


ingenting tyngde henne
ingenting

inga bittra ångestankar
alltför tunga täcken
ingenting

sedan
efter en stund
fylldes mörkret ut

av lust




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-09-17 10:17



Bookmark and Share


  JMR
Gillade detta mycket. Tack för dina ord.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP