Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammtusser.

Ja öppna ett fönster
å dammtussera
for övver gôllve
tänk ôm önn skull
öppen ytterdôrra
så kansje de fortsatt
neffôr trappa.




Fri vers av raggnarr
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-17 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr