Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kärlek

Står i ett rum fullt av människor jag bryr mig om
ändå känner jag mig ensam.


Jag tänker på dig
Dina läppar mot mina
Din nakna varma hud
Dina händer på min kropp
Dina varma hemlighetsfulla ögon
Önskar att du var nära
Önskar att du var här vid min sida

När du kysser mig, går det en stöt igenom min kropp.
När du kramar mig känns det ända in i min själ,
Jag fylls av en värme och kärlek som skrämmer mig.
Jag vill lämna min själ i dina händer, jag vill smälta samman med dig.

Jag blir alldeles matt, känns nästan som jag ska svimma.
Känslorna som väller upp inom är så starka, och motstridiga.
Jag borde gå min väg men jag kan inte.

När jag ser dig komma gåendes emot mig stannar mitt hjärta,
Vet inte vad jag ska säga
Vet inte vad jag ska göra
Jag blir varm och kall på samma gång.

När jag ser dig komma gående emot mig känns de som en dröm.
Allt runtomkring slutar att existera.
I drömmen tar du mig i din famn och kysser mig
Dina läppar kan inte få nog av mina

I verkligheten stannar du framför mig,
Ser mig djupt in i ögonen några sekunder sedan viker din blick undan
Du är tyst, vet inte vad du ska göra
Runt omkring oss är det massor av människor
Människor som anar,
Men som inte skulle kunna förstå


Jag vaknar upp ur min dagdröm, det gör ont, smärtan i bröstet är tryckande.
Jag sitter vid din sida, lika tyst som du,
Väntar på att något ska hända,
Något som förändrar allt.
Till sist står jag inte ut längre, känns som jag ska explodera av alla känslor,
jag måste gå..
Tårarna rinner nedför mina kinder, och mitt hjärta värker.

Du är nära men ändå så långt bort…




Fri vers av Ahhava
Läst 728 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-17 22:06



Bookmark and Share


  4ever
helt underbar, jag känner verkligen igen mig! supper bra, verkligen bra!!
2009-02-12

    ej medlem längre
åh vad man känner igen sig...den här var verkligen bra!
2008-11-13

  Mats L.
Starka texter, gör intryck
2004-12-02

  Ilana
du behöver inte vänta om du vill något, ta för dig och det 'värsta' du kan få är ett nej. men då vet du i alla fall hur det ligger till, eller hur?
jag gillade rytmen i dikten men mest av allt det namn du valt: Ahhava: kärlek. passar alldeles utmärkt till dikten.
2004-11-18

    Malin Johansson
den här dikten är igenkännande och helt underbart skriven....
2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava