Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslagen av dig

 

 

Runt halsen

smyger sig utslag

röda och kliande

just

där dina händer

osynligt slutit sig

runt

mina hals värker

 

Du kväver mig

Alltför långsamt

med ditt hat

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*