Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycket i ett hat

 

 

Önskade mig enbart

din kärlek

ditt hjärta

vilket jag nyligen fått reda på

ligger likt en isklump

alldeles stum

med hårda slag

i din bröstkorg

 

Dina ögon bränner

helvetet på jorden

förbättrar det

i jakten på

mitt slut

 

Allt jag ville var

att du skulle älska mig

så varför

envisas du så

med att slå ner mig

fräta mig till markens

dova höjd

 

Men kanske kan du då Äntligen

vara nöjd

 

och lämna mitt hjärta

innan det brister

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 16:15



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Igenkännande och bra!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*