Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramer.

Ja skull vill
je däj nô finnt
män såm vannlitt
har ja inger pänninger
ja önsker att du
skull nöj däj
mä en kram
för dä har ja mång
å rå har ja åkkså.




Fri vers av raggnarr
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:26



Bookmark and Share


    Bim
Fråga inte,bara dela ut.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr