Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt å lôôv.

Dä kan du
väl lôôv
sa ho
å dä jord ja
ja lôôva hänn
fôr te Lôôv
ä int svårt
dä ä när dä
ska hôôlles
dä ä svårt.




Fri vers av raggnarr
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:33



Bookmark and Share


    Bim
pst här är två ô över...
2006-09-17

    Bim
och värmlänninger di bar lôver å lôver
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr