Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgskiftning, jag ser hur du skiftar och det sårar mig oerhört

 

 

Höstlöven

skiftar färg

och du med dem

 

den röda färgen

är alltmer glödande nu

dåraktigt trodde jag

att det röda var

för kärleken

 

men bränd

lämnar jag nu tiden

livet och din åsyn

den röda färgen skiftade

oseende

till allt annat än

kärlek

 

hatilska bebor nu det röda

allt det jag förr älskade

är nu

dött

 

kvar finns enbart ilskan

vilken nu

bebor

din själ




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*