Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur musiken förstörs av radiokanalerna....


Lyssnade på radio

Lyssnade på radio
Hörde världens underbaraste låt
Önskade att de skulle spela den igen

Vaknade nästa morgon
Satte på radion och jublade
De spelad den igen

Kom hem från skolan
Knäppte på radion ännu en gång
Började tröttna på denna låt

Nästa morgon
Var jag nära att slänga ut radion
När de spelade den igen




Fri vers av Islandir
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir